Делфинариум Варна“ връща плуването с делфини от 1 май. Атракцията бе временно

...
Делфинариум Варна“ връща плуването с делфини от 1 май. Атракцията бе временно
Коментари Харесай

Делфинариумът във Варна връща плуването с делфини

„ Делфинариум Варна “ връща плуването с делфини от 1 май. Атракцията бе временно преустановена заради пандемията от COVID-19.

От нея могат да се възползват всички, които имат навършени 12 години. Това не е здравна или лечебна процедура и също посетителите не би трябвало да страдат от кожни, душевен и други тежки заболявания, които биха се усложнили във водна среда, оповестиха от делфинариума.

Освен това е строго забранено да се влиза при делфините след използването на алкохол. Плуването с делфини се прави с самостоятелни поплавачни жилетки. Въпреки това би трябвало да умеете да плувате най-малко на обикновено равнище.

Дълбочината в тази част на басейна е 3 метра, а температурата на водата през цялата година е между 21 и 24 градуса. Контактът с делфини се реализира групово дружно с най-много още пет други гости.

Преди плуването се провежда инструктаж от треньор, който изяснява какво би трябвало и не би трябвало да вършиме. След това би трябвало да подпишете декларация, че сте осведомени, разбирате изискванията и ще спазвате напътствията на треньорите.

Придружители на участниците не се позволяват по време на атракцията. Снимки по време на плуването с делфини се вършат единствено от специфичен фотограф. Делфинариумът работи и прави сега по две представления дневно - в 12:00 и в 15.30 часа.

Децата ще могат да се срещнат с обичаните си делфини Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Ще се срещнат с невероятните спортни и акробатични умения на животните, като двойно салто, троен аксел и как делфините спасяват човек във водата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР